Dermaroller® Dermaroller® Dermaroller®

eDermastamp® is de nieuwste technologie op het gebied van microneedling, gecertificeerd voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.

eDermastamp® is compact, laag in geluid en trillingen en heeft een ergonomisch handstuk wat gemakkelijk te bedienen is. De sterke elektrische motor garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Zes fijne precisie micro-naalden van medische kwaliteit roestvrij staal zijn in optimale samenstelling gerangschikt voor minimaal invasieve penetratie krachten.

Met de eDermastamp® behandelingen profiteren we van het lichaamseigen regeneratieproces door het stimuleren van celproliferatie wat resulteert in nieuwe collageenvorming.
De epidermis verbetert in dikte en transparantie. Herhaalde sessies verbeteren de algehele huid textuur en gezichtsuitdrukking door het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.


De gepatenteerde naald-tip-beschermer fungeert tegelijkertijd als reservoir voor de infiltratie van de (goedgekeurde) werkstoffen en CE-markering voorziene medische apparaten, zoals Dermaroller® CIT-oplossing.

Doel van het gebruik
• medische microneedling / transdermale toediening

Behandeling van:
• rimpels
• ondiepe acne littekens en striae
• huidverbetering
• meso-therapie