home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Laser
We zouden hierbij ook het feit willen benadrukken dat wij uit ons oogpunt geen ablatieve procedure neo-angiogenese zullen stimuleren en dat omvat ook gefractioneerde laserstralen.


We zijn van mening dat het tegenovergestelde van toepassing is aangezien de 'hete' laserstraal de haarvaten en ander weefsel samensmelt en stimuli voor het ontspruiten van nieuwe vaten onderdrukt zullen worden.


   
Bij deze behandeling reageert de huid op de door de medische Dermaroller™ gemaakte microwondjes. Zo ontstaat de aanmaak van gezond weefsel.

Acné is een algemene aandoening die door 80% van de mensen tussen de leeftijd van 11 en 30 ervaren wordt. Voor de meeste patienten blijft acné een hinder. Voor sommigen leidt de ernstige ontstekingsreactie tot bacterien en permanente misvormende littekens.

Tot dusver is de medische denkrichting voor littekenbehandeling duidelijk: 'erg moeilijk'. Of eenvoudigweg gezegd: er bestaat geen doeltreffende therapie voor alle soorten littekens. Maar dat was gisteren.

Fijne micronaalden perforeren het littekenweefsel. De arts zal een hogere weerstand detecteren, dit met een licht krakend geluid, wanneer de naalden het harde weefsel penetreren. Enkele dagen na de behandeling, zullen nieuwe fibroblasten en haarvaten door het geperforeerde littekenweefsel migreren. Beide processen leiden tot de vorming van nieuw weefsel om het oude atrofische litteken 'op te vullen'.

Nieuwe haarvaten resulteren in een aanzienlijk betere bloedtoevoer die op zich leidt tot een verbeterde pigmentatie. De CIT therapie zal leiden tot een verbetering van 70-80%.
 
   
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®