home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Onze huidige kennis van zaken
Een trommelvormige rolnagel met 192 fijne micronaalden van 0,5 tot 1,5 mm lang en 0,1 mm in diameter penetreren de dermis herhaaldelijk ongeveer 20 maal. De huidcellen reageren op deze microverwondingen en stimulering met de vrijlating van verscheidene groeifactoren. Deze stimuleren op zich de proliferatie van ondergedifferentieerde cellen en deze reproductie leidt tot neo-collagenese en neo-angiogenese. Nieuwe weefsel-structuren worden in de vorm van elastine- en collageenvezels alsook nieuwe haarvaten gegenereerd.

Hieronder: Biopsie zonder naalden met normale vorming van collageenvezel. Daarnaast: 6 weken na CIT. Toename: 1000%
 
Wetenschappelijke studies en biopsies tonen aan dat Collageen Inductie Therapie de best mogelijke behandeling is tegen huidveroudering. Dit zonder huidbeschadiging of kans op hyperpigmentatie en bovendien met slechts een te verwaarlozen down-time van enkele uren.

Hoewel het mechanisme van de Dermaroller® nog niet volledig werd verkend, spreken de resultaten in meer dan 100.000 gevallen in binnen- en buitenland voor zich. De procedure werd een standaard uitdrukking in wetenschappelijke literatuur met de termen Collageen inductie therapie (CIT) en microneedling.

Een CIT kan op alle huidoppervlakken van uw lichaam uitgevoerd worden.
In tegenstelling tot ablatieve procedures kan een CIT herhaaldelijk uitgevoerd worden. Afhankelijk van uw huidtoestand en om het maximale resultaat te behalen, raden we een initiele behandelingscyclus van 2 tot 3 behandelingen aan. Aangezien de nieuwe collageenvorming tijd nodig heeft om te rijpen, stellen we een interval van 6 weken voor alvorens we de volgende CIT aanvangen. Naarmate uw huid blijft verouderen, zou een jaarlijks herhalende CIT overwogen moeten worden.

Verdovende creme wordt op de huid aangebracht en is na 45 minuten werkzaam. Er is geen pijn na de operatie.
 
     
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®