home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl De oorzaak voor geïsoleerde huid-aandoeningen en ontsteking zoals acné zijn vaak geblokkeerde kanalen van de talg- en zweetklieren door oude en kleverige schalen van het stratum corneum.
De fijne naaldpunten zullen deze blokkeerders mechanisch verwijderen. Naarmate de klier-kanalen open blijven, vermindert de grootte van de poriën. Vele vrouwen zullen acné hebben die verwant is met de maandelijkse cyclus. De oorzaak is een transitioneel hormonaal toename van keratine-lagen in kanaaltjes van de talgklieren die vrije talgstroming blokkeert. Door 1 x per 5 dagen de Home Dermaroller™ te gebruiken zal de overgangsacne verdwijnen.

Link Download de gebruiksaanwijzing
Link Bekijk een demo

De Home Dermaroller™ zorgt voor een 200x hogere transdermale infiltratieLink van uw verzorgingsproducten. Bovendien stimuleert het de collageen-productie, wat ervoor zorgt dat u op korte termijn minder kleine rimpels, kleinere poriën én een gezondere uitstraling krijgt.

De 162 micronaalden van het model C8 zijn 0,20 mm lang. Deze lengte penetreert net de epidermisLink. Aangezien de naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuw in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. U zult ten hoogste een kietelend gevoel ervaren. Er werden nooit neveneffecten gemeld.

Hoe meer huid veroudert, hoe meer de huidvernieuwingscyclus verlengd wordt. De bovenste schalen beginnen uit te drogen - ze lijken op een grijze laag. De naalden van de Dermaroller™ zullen de grijze schalen verwijderen. Deze verwijdert losse en wegwerpbare schalen op het stratum corneum, de huid voelt zachter aan en heeft een fijnere samenstelling.
 
   
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®