home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Welke resultaten zijn voor u het belangrijkste om te bereiken?
"Realistische resultaten die we samen vooraf ten doel hebben gesteld en om dat te staven maak ik foto's voor en na. We bespreken risico's en beperkingen goed door en nemen daarbij natuurlijk ook het thuisgebruik, ondersteund door producten, in mee. Als uiteindelijk het resultaat de verwachting overtreft, heb ik mijn werk goed gedaan. Geen gouden bergen, maar realistische doelen."

Link
Klik hier voor het volledige interview.

    
"Ik baseer mijn aankoop op feiten en resultaten, niet op esthetische vormgeving of winstmarge. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er continue aan onderzoek wordt gedaan om producten en behandelmethoden te optimaliseren en dat er over de resultaten wordt gepubliceerd. Dat vond ik bij Dermaroller®."

In verband met de lancering van onze vernieuwde website en de verwelkoming van onze 200ste klant van Dermaroller® spraken wij Noor Hoogenstrijd, eigenaar van SkinQuest te Harderwijk over haar kennismaking met dit revolutionair product.

"Ik heb altijd grote belangstelling gehad voor huidproblemen als brandwonden en littekens door welk trauma dan ook. Cosmetica en de standaard behandelingen zijn voor mij veel te beperkt en ik zocht dan ook naar producten en behandel-methodes om, voor mensen die genoemde problemen hebben, een echt verschil te maken. Ik ben niet het 'pappen en nathouden' type maar verwacht, binnen de grenzen waaraan een schoonheidsspecialist is gebonden, meer resultaat. Bij mijn zoektocht stuitte ik op C.I.T. Voor mij, na het lezen van de theorie en het zien van vele filmpjes, een hele 'natuurlijke' keuze, omdat ik overtuigd ben van de helingskracht van ons lichaam.
 
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®