home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl "Dat ik eerst een training krijg vind ik prima en niet meer dan logisch. Zonder opleiding zou je niet aan de slag mogen gaan. Tijdens de behandeling ga je structureel te werk, het is meer dan heen en weer rollen. Het certificaat wat je na de opleiding ontvangt fungeert als een kwaliteitslabel en geeft de klant zekerheid. Je moet weten waarover je spreekt, daarom is het nodig de behandeling te ervaren. Drempelvrees neem je weg door de behandeling voor de eerste keer toe te passen onder toezicht, bovendien leer je hier de "tips en tricks" van een ervaringsdeskundige en die zijn van waarde."

Link Klik hier voor het volledige interview.


"Ik ben steeds op zoek naar nieuwe manieren om de huid te verbeteren en dat heb ik met de Dermaroller® gevonden. Collageen Inductie is een eenvoudige methode met prachtige resultaten. Er zijn weinig contra-indicaties en bovendien kan de klant na de behandeling haar dagelijkse activiteiten meteen hervatten."

In verband met de lancering van onze vernieuwde website en de verwelkoming van onze 200ste klant van Dermaroller" spraken wij - Nathalie de Feyter, eigenaar van Instituut Cascade te Wijnegem (Belgie) over haar kennismaking met dit revolutionair product.

"De Dermaroller® is het origineel en heeft alle nodige certificaten, ik wil geen enkel risico nemen en mijn klanten enkel behandelen met het beste materiaal.
Met de Dermaroller® kan je ook huidvernieuwing stimuleren vanuit de lederhuid, zo kan je de huid strakker en voller maken, rimpels afvlakken en de huidstructuur algemeen verbeteren. Ook de Homeroller en de Beauty Mouse zijn fantastische producten. Eindelijk een methode om de opname van actieve bestanddelen te bevorderen! Het is wel de taak van de huidspecialiste om de klant goed te informeren over het thuisgebruik hiervan.
"
 
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®