home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Celschade en -herstel
De dikte van de huid neemt toe tot de leeftijd van 20 en blijft gedurende 40 jaar constant. De huid degradeert na 60 jaar. De gemiddelde menselijke huid heeft een dikte van 1,5 mm en wordt in 3 zones ingedeeld: epidermis, dermis en onderhuid. De bovenste laag op de epidermis noemt men het stratum corneum.


De dikte ervan is ongeveer een honderdste van een millimeter en het is moeilijk te geloven dat deze dunne laag de voornaamste grens en bescherming voor ons lichaam vormt. Het stratum corneum wordt gereproduceerd door de lagere huidlagen.

Hieronder: controle met liposomen en vitamine A waar slechts 0,3% penetreert.
Daarnaast
: Liposomen toegepast op de huid.

 
In de afgelopen jaren werd transdermale toediening van actieve bestanddelen een belangrijk punt voor de behandeling van huidziekten zoals melanomen en huidkanker.

De voordelen zijn duidelijk: huidziekten zijn een ernstig probleem geworden, er is geen reden om systemische geneesmiddelen door het hele lichaam te gebruiken wanneer een huidprobleem met transdermale toediening behandeld kan worden. Een voordeel is het feit dat de behandelingsstof slechts een fractie van een millimeter verwijderd is van het huidoppervlak.

De sector heeft grote inspanningen geleverd en miljoenen dollar werden uitgegeven om een instrument te vinden voor de percutane toediening van geneesmiddelen.
 
   
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®