home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Dermaroller® S.a.r.l. is een producent voor medische apparaten volgens GMP - Europese Richtlijn 93/ 42 met een productiefaciliteit in Duitsland en draagt het certificaat ISO-13485.

In 1999 hebben ze de Dermaroller® uitgevonden en in 2000 geoctrooieerd. Als één van de succesvolste concepten in huidverbetering in de afgelopen jaren werd de Dermaroller® vaak gekopieerd, maar geen van hen heeft tot nu toe dezelfde uitstekende kwaliteit bereikt.

Link Klik hier om het certificaat te downloaden.
In nauwe samenwerking met de laboratoriums van onze wetenschappelijke partner Owen Biosciences Inc. (USA) bieden wij u graag de doeltreffendste en beste huidverzorgingsproducten aan, welke zijn gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke technologieën.

De Duitse uitvinder Horst Liebl zocht naar een nieuw en aanzienlijk sneller manier van microneedling. Hij integreerde bijna 200 niet-traumatische micronaaldjes van medische kwaliteit in een trommelvormige apparaat met 20 mm in de breedte en diameter. De voormalige statische needling werd omgevormd tot een 'dynamisch' proces om grotere delen van de huid te behandelen in een kortere tijd.

Hij noemde zijn uitvinding Dermaroller® en heeft hem gepatenteerd als handelsmerk in het jaar 2000. De universiteiten van Marburg en Jena, en de Mercer University in Atlanta hebben zeven onafhankelijke artikelen geschreven over de werkzaamheid van transdermale toediening van geneesmiddelen met de Dermaroller®.
 
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®