home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Needling is in de geschiedenis bekend in de vorm van lichaamsdecoratie - tatooing.
Het is duizenden jaren oud. Met deze techniek werden vroeger kleurpigmenten (vroeger houtskool, of later inkt, en tegenwoordig synthetische kleuren) in de huid gebracht door middel van penetratie van de huid. Het begon met scherpe, geharde houten naalden die de kleur de diepere huidlagen in brachten.

In de jaren '80 werd needling opnieuw ontdekt, maar voor een heel ander doel: het overwinnen van de huid barrière ter verhoging van actieve ingrediënten. Er werd ontdekt dat bepaalde bestandsdelen beter werden opgenomen en gelijkmatiger werden verdeeld in de stofwisselingtabletten of injecties.

     
De medische Dermaroller (medical care) wordt en kan alleen worden gebruikt door specialisten. Deze professionals kunnen u middels de Collageen Inductie TherapieLink op een efficiente wijze helpen met o.a striemenLink, acné littekensLink, hyperpigmentatieLink, anti-agingLink en brandwondenLink.

Het bewijs kunnen wij ondertussen ook leveren. Bekijk hierLink voor en na foto's van enkele proefpersonen.

Microneedling
Het concept van Microneedling werd populair in 2004-2005 na de uitvinding en de wereldwijde commercialisering van de Dermaroller™. De term microneedling beschrijft een dynamisch proces, waar micronaalden, gerangschikt op een trommelvormig instrument, worden gerold op de huid. Vroeger werd dit simpelweg needling genoemd. Punctie (het penetreren van de huid) lijkt zo oud te zijn als de mensheid. Abcessen werden met een kleine punctie doorboord met een scherpe injectienaald om de ontsteking te openen. De punt was dan scherp geslepen en zorgde voor kleine wondjes.

Heeft u als (startend) ondernemer ook interesse in de Dermaroller™? neem dan snel contactLink met ons op voor informatie of intressante aanbiedingen.
 
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®