home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Beauty Mouse
Dijen hebben een relatief groot oppervlak. Hiervoor hebben wij de Beauty Mouse™ ontwikkeld met 3 verwerkte Dermarollers die in totaal 480 micronaalden tellen. De rollers zijn geordend in een rolbreedte van 50 mm. die de behandelingstijd met 2/3 verkort.

De Beauty Mouse™ is een uniek instrument met vele voordelen: het stimuleert de groei van collageenvezels, verbetert de microcirculatie en helpt actieve bestanddelen in de diepere huidlagen te versterken. Het is noodzakelijk dat de gebruiker begrijpt en aanvaardt dat ze de inspanning van de huidverzorgingspecialist ondersteund met een gedisciplineerd dieet-regime.

Link Download gebruiksaanwijzing.

   
Met de Dermaroller™ anti-aging kit hebt u totaal-oplossing voor uw huid en bestaat naast de Home Dermaroller™ uit onderstaande producten. Deze zijn grondig getest op MatTek-Skin™ en vrij van parfums en andere irriterende ingrediënten. Al onze huidverzorgingsproducten worden exclusief voor Dermaroller™ S.A.R.L geproduceerd.

Lipopeptide Collageen Booster
Dit is een moderne peptide formulering om de vorming van nieuw collageenweefsel te ondersteunen.

Roller Cleaner
Hygiëne is belangrijk. De Roller Cleaner is ontworpen om uw persoonlijke Home Dermaroller™ schoon en hygiënisch te houden. Houd de kop onder een hete kraan en spray er daarna 2 pufjes op: even laten intrekken en dan afspoelen.

Sun Screen
De SPF30/ SPF30 bevatten geen water, bieden een krachtige bescherming en hoeven maar èèn keer per dag aangebracht te worden. SPF30 filtert alle UV-A en B stralen tot een minimum om pigmentvorming in de huid te voorkomen. SPF30 versnelt en ondersteunt ook het genezingsproces.

BestelLink deze producten in èèn van de gecertificeerde salons.
 
   
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®