home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Specificaties
De Derma Stamp is een chirurgisch instrument voor enkelvoudig gebruik en is één van de kleinste dat ooit werd uitgevonden. Het gemiddelde cijfer voor verbetering van atrofische littekens bedraagt 75%.

De chirurgische roestvrij stalen naalden hebben een diameter van 0,12 mm met een lengte van 2,0 mm (afhankelijk van de gewenste therapie, zijn kleinere versies tot 0,1 mm lang beschikbaar. De naaldscherpte en naaldordening garanderen het effectief prikken met minimale penetratie-kracht (50 gram). De Derma Stamp is enkel beschikbaar voor bevoegde huidspecialisten.

Link Bekijk hier de instructiefilm op YouTube.
Hieronder enkele voor- en na foto's met de Derma Stamp.

   
Met de Derma Stamp, één van de kleinste chirurgische instrumenten ter wereld- behandeld u o.a uw brandworden en astrofische littekens. Dit met een verbeteringscijfer van ruim 75% tot 90%.

Tot dusver hebben onze succesvolle Dermaroller® modellen MF8 voor uitgebreide littekenstructuren en de MS4 voor nauwere acnè-littekens en striae enorm goed gepresteerd. Maar we hadden een technisch beperking om geisoleerde en moeilijk te bereiken littekens te behandelen (zoals littekens van waterpokken). Met onze recentste ontwikkeling, de Derma Stamp, kunnen we deze tekorten opvullen.

De voordelen van dit kleine maar enorm nuttig instrument zijn duidelijk: gemakkelijke benadering van moeilijk bereikbare zones, een enorm snelle behandelingstijd met blijvende resultaten, lage kosten, geen rust- en hersteltijd of pijn na de operatie.

De procedures werden soms in 2 minuten uitgevoerd zonder verdovingsmiddel. Het litteken en de randen werden ongeveer 20 keer met kleine zichtbare petechien doorboord en vervolgens met een steriele zoutoplossing gereinigd.
Er werd geen verder wondverband aangebracht. De foto van na de behandeling werd precies 1 maand later genomen.
We beoordelen de verbetering op 75%.
 
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®