home
producten

waar
perscontactcontact
www.dermaroller.nl Spectaculaire resultaten
Tot dusver is de genezing van zwangerschaps-strepen erg moeilijk gebleken, en de verbetering met cremes of de laser is erg beperkt. Op basis van het feit dat de microneedling van de Dermaroller® celregeneratie en proliferatie van fibroblasten dramatisch stimuleert, zijn verschillende artsen gestart met het gebruik van de Dermaroller® om zwangerschapsstrepen te behandelen. De resultaten waren beter dan verwacht en op een recent symposium van Dr. Scalvini (Universiteit van Milaan) te zien, waar werd voorspeld dat de toepassing op zwangerschaps strepen zal leiden tot een slaagpercentage van 80 tot 90%.


   
Met de medische Dermaroller® kunt u uw striemen op een niet-chirurgische manier laten behandelen. De opzet van deze behandeling is om oude collageenvezels te verwijderen en -door middel van angiogenese en opbouw van nieuw lichaamseigen collageen- de striemen te vlakken en weer een normale huidskleur te geven.

Zwangerschapsstrepen of striae worden veroorzaakt door de uitrekking van de huid tijdens snelle groei in de pubertijd en zwangerschap. Ongeveer 80% van alle zwangere vrouwen hebben te kampen met striae. Deze overspanning leidt tot gescheurde huid die uiteindelijk in littekens omvormen. Nieuwe zwanger-schapsstrepen lijken op roodachtige tot purperen onregelmatige lijnen en verbleken geleidelijk tot een witte of zilverachtige kleur en ze zijn permanent. Wanneer u het aanraakt, blijken ze zachter te zijn dan het omringende weefsel.

Glucocorticosteroide hormonen zijn verantwoordelijk voor striae. Ze voorkomen de transformatie van fibroblasten tot collageen- en elastinevezels. Hoewel striae de functie van het lichaam niet compromitteren, kunnen in vele gevallen de striae een esthetische misvorming zijn en kunnen vaak leiden tot psychologische depressies.
 
 
   
       
 

Dermaroller®Dermaroller®Dermaroller®